Om Nytec2022-09-08T15:12:10+00:00

Om Nytec

Nytec AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Smålandsstenar. Vår affärsidé är att tillhandahålla och marknadsföra takprodukter som säkerställer och förbättra människors arbetsmiljö.

Exempel på produkter är kupoler och lanterniner för ljusgenomsläpp, brandventilatorer, uppstigningsluckor, vindstrappor och glastak.

Sedan 60-talet har vi samlat på oss erfarenheter och kunskap som efterfrågas för att tillgodose både dagens och framtidens behov inom vårt affärsområde.

Nytec  AB är inte bara en leverantör av takprodukter, vi är också en problemlösare och producent av helt färdiga produkter.

Det är du som väljer hur mycket du vill ha hjälp med. Vi har en hög serviceinriktning för att snabbt kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Vi lyssnar på dina behov och önskemål. Nytec  är ISO-certifierade enligt ISO 9001, kvalitet, och ISO 14001, miljö. Vi har även Trippel-A, vilket är det högsta kreditvärdet. Välkommen till Nytec  AB.

Våra affärsområden är takljuskupoler, rökluckor / brandgasventilatorer, uppstigningsluckor, takljuslanterniner, vindstrappa, fasadluckor.

Vi har en lång erfarenhet och kunnande, våra produkter håller en hög kvalitet och är anpassade för det nordiska klimatet.

Välkommen att kontakta oss för – ”en ljusare framtid”.

Vår historia

Nytec AB är ett familjeföretag beläget i Smålandsstenar. Med erfarenheter sedan 1960-talet har vi kunskaperna som behövs för att kunna svara upp till framtida behov och efterfrågan inom vårt arbetsområde.

Kvalitet och miljö

Med erfarenheter sedan 1960-talet har vi kunskaperna som behövs för att kunna svara upp till framtida behov och efterfrågan inom vårt arbetsområde.

Jobba hos oss

Vårt team gillar att lösa problem som kan uppstå vid en byggnation, vi sätter alltid kunden i fokus och erbjuder den mest optimala lösningen. Vi är gärna med i hela processen.

Är du intressera av att veta mer ?
Skicka gärna över ditt cv så berättar vi mer om Nytec och vilka tjänster vi är intresserade av just nu –
Kontakt.

VÅR VISION

Med våra innovativa lösningar inom takprodukter erbjuder vi det senaste på marknaden med en hög servicenivå – tillsammans skapa vi ”en ljusare framtid”.
Vår vision driver oss till att bli den bästa leverantören för att uppfylla våra kunders behov nu och i framtiden.

VÅR MISSION

Vi är en naturlig del av våra kunders konkurrenskraft.
Vi erbjuder premiumprodukter och lösningar med högsta möjliga servicenivå.
Vi gör detta genom tillverkning och råvaruinköp med högsta kvalitet och med en effektiv försäljnings organisation och attraktiv marknadsföring.
Vi fokuserar på våra utvalda kärnmarknader med våra kärnprodukter.

Missionen beskriver vad vi behöver göra varje dag för att vi på sikt ska kunna uppnå vår vision.

Intressant fakta om Nytec AB

Vi älskar vårt jobb och vi är stolta över våra medarbetar, kunder och produkter.

0
Antal medarbetare

Utan våra fantastiska medarbetare hade vi aldrig varit här vi är idag, vår resa fortsätter nu.

0
Antal kunder

Våra kunder är inte bara helt avgörande för oss utan de utvecklar oss också – er problem/behov är våra produkter.

0
Levererade projekt

Eftersom vi har egen produktion så är kvalitet viktigt för oss, att sedan få nöjda kunder som återkommer är ett tecken på att vi är på rätt väg.

0
Nytec AB startar

Vi startade här i Smålandsstenar som är en innovativ by i Småland – sedan 1960 har vi levererat produkter från egen fabrik.

RONNIE NYQVIST, VD Nytec AB

Vi har en hög serviceinriktning för att snabbt kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt. Varje order och kund är unik, vårt team gillar att lösa problem.